موفقیت پژوهشگران ایرانی در کاربرد سلول‌ های بنیادی
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 3538
بازدید کل : 128538
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

موفقیت پژوهشگران ایرانی در کاربرد سلول‌ های بنیادی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر گورابی، رئیس پژوهشگاه رویان، در حاشیه همایش کاربردهای سلول‌های بنیادی در بیماری های استخوان و مفاصل؛ با بیان اینکه پژوهشگاه رویان در سال های اخیر، وارد کارآزمایی‌های بالینی در زمینه‌های مختلف شده است، گفت: بررسی کارآزمایی‌های بالینی در خصوص سلول‌های بنیادی نشان می‌دهد که در زمینه غضروف و استخوان استفاده از سلول درمانی در درمان بیماری های استخوان و غضروف مهم است و شاید خیلی زود به نتیجه برسد.
 

محققان 


رئیس پژوهشگاه رویان، از اجرای بیش از 40 کارآزمایی بالینی در زمینه سلول درمانی خبر داد و گفت: خوشبختانه از یکی دو سال اخیر که وارد کارآزمایی بالینی در زمینه کاربرد سلول‌های بنیادی در درمان بیماری های استخوانی و مفاصل شدیم، نتایج خوبی را شاهد بودیم که می‌ تواند در درمان بسیاری از بیماری های استخوانی به کار برده شود.
 
دکتر گورابی با اشاره به کاربرد سلول درمانی در بیماری های استخوانی تصریح کرد: این روش، در بسیاری از بیماری های ارتوپدی، مانند جوش نخوردن استخوان ها، استئوآتریت زانو و در مواردی که بر اثر تومور، بخش عمده‌ ای از استخوان نابود می‌ شود و بخش وسیعی از استخوان خالی می‌ ماند، کاربرد دارد.

معضلات ارائه خدمات سلول درمانی به بیماران

رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به توسعه کارآزمایی‌های بالینی در زمینه استفاده از سلولهای بنیادی در بیماریهای استخوان، گفت:  از این کارآزمایی‌ها نتایج مطلوبی را بدست آوردیم ولی در خصوص ارائه خدمات دو راه در پیش رو داشتیم.
 
وی افزود:  برای ارائه خدمات یا باید پژوهشگاه رویان را مجهز می‌کردیم تا به بیماران خدمات لازم در این زمینه ارائه می‌شد که متاسفانه تاکنون این کار برای ما میسر نشده است؛ چراکه زمان هایی برای دو سال آینده برای بیماران نیازمند تنظیم می‌شد.
 
دکتر گورابی راه دوم را آشنا کردن متخصصان دیگر مراکز علمی درمانی با روش های سلول درمانی برای درمان بیماران استخوانی دانست و تصریح کرد: در این راستا باید بتوانیم همه  متخصصان مراکز بالینی کشور را که در زمینه ارتوپدی فعال هستند، با این روش ها آشنا کنیم.
 
به گفته وی، در این صورت پژوهشگاه رویان می‌توانست با تولید سلول‌های بنیادی مورد نیاز و با در اختیار قرار دادن این سلول‌ها به مراکز، سطح خدمات درمانی با این روش را توسعه دهد.
 
دکتر گورابی با تاکید بر اینکه پژوهشگاه رویان به دنبال راهکار دوم است، تصریح کرد: در این باره  همایشی برگزار شد تا متخصصان با این روش آشنا شوند. زمانی که متخصصان با این روش نوین آشنا شوند می‌توان برای برخی از بیماریها که راه علاجی وجود ندارد از این روش ها استفاده کنند.
 
همکاری پژوهشگاه رویان با نهادهای علمی برای توسعه روش های سلولی

رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به پتانسیل های علمی کشور برای توسعه روش های سلول درمانی در کشور، گفت: در حال حاضر ظرفیت‌های علمی خوبی در انجمن‌های علمی کشور وجود دارد از این رو پژوهشگاه رویان می‌تواند با هم افزایی با این نهادها برای گسترش و کاربردی کردن سلول‌های بنیادی و سلول درمانی در درمان بیماری های استخوان و مفاصل گام های موثری بردارد.

دکتر گورابی از امضای تفاهم نامه‌ای با انجمن اتوپدی ایران هم خبر داد و گفت: این تفاهم نامه زمینه مناسبی برای گسترش این شاخه از علم ایجاد می‌کند.
 
انجام کارآزمایی های بالینی با مراکز علمی

وی افزود: کارآزمایی‌های بالینی در زمینه سلول‌های بنیادی و سلول درمانی  پژوهشگاه رویان با همکاری مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام شده است و به غیر از زمینه‌ های ناباروری، بیشتر کارآزمایی‌های بالینی در زمینه سلول‌های بنیادی با کمک مراکز علمی بالینی صورت گرفت که به نتایج خوبی هم دست یافتیم.

دکتر گورابی با اشاره به برخی از این کارآزمایی ها، افزود: کارآزمایی های بالینی سلول درمانی در زمینه کبد با مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات پیوند کبد شیراز صورت گرفت.
 
به گفته وی کارآزمایی های بالینی در زمینه چشم نیز با همکاری مرکز تحقیقات چشم دانشگاه شهید بهشتی اجرایی شد.
 
کار طاقت فرسای تهیه زمین برای بیمارستان

رئیس پژوهشگاه رویان افزود: ایده راه اندازی بیمارستان سلول درمانی در سال 88 مطرح و با دستور رئیس جمهور قرار شد زمینی برای ساخت این بیمارستان در اختیار پژوهشگاه قرار گیرد.
 
وی با بیان اینکه تهیه این زمین، به یک کار طاقت فرسا تبدیل شده است، تصریح کرد: از سال 88 پیگیر تهیه این زمین هستیم، اما تا کنون به نتیجه‌ ای نرسیده‌ایم.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است